Tres persones ferides en una explosió de gas a Godelleta

Bombers de Xiva i Paterna s’han desplaçat cap al lloc dels fets i han controlat la situació

WhatsApp Image 2023 01 27 at 17.02.17
Així ha quedat la casa després de l'explosió / Consorci Provincial de Bombers de València

El Consorci de Bombers de València ha atés aquest divendres al migdia un servei a Godelleta (Foia de Bunyol) on s’ha produït una deflagració per gas en una vivenda que ha ferit tres persones, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

El Consorci ha rebut l’avís cap a les 13:40 hores i fins al lloc dels fets s’ha traslladat una dotació de bombers del parc de Xiva i un sergent del de Paterna (Horta), que s’ha retirat prop de les 15:00 hores. 

A més de nombrosos desperfectes en l’habitatge, l’explosió ha ferit tres persones que han sigut ateses pels mitjans sanitaris: dos homes de 47 i 64 anys i una dona de 42. Després de rebre assistència mèdica en el lloc dels fets, tots tres han estat traslladats a l'Hospital La Fe de València, segons han informat fonts sanitàries.

Els ferits són dos homes de 47 i 64 anys i una dona de 42 anys. L'home més jove ha sigut traslladat en una unitat del SAMU i els altres dos ferits en un suport vital bàsic a l'Hospital La Fe de València, segons han informat fonts sanitàries.

També et pot interessar

stats