Tres homes moren a Múrcia durant les tasques de manteniment d'un vaixell

Les víctimes són el capità, el contramestre i un mariner del Global Lake, i les primeres pistes apunten que han mort en produir-s'hi una bossa d'anòxia

Una imatge d'arxiu del Port de València
El vaixell va eixir del port de València / Autoritat Portuària de València

Tres persones van morir aquest dimecres a la nit a Cartagena (Múrcia) durant les tasques de manteniment del vaixell en què treballaven. El capità, el contramestre i un mariner de l'embarcació Global Lake, que havia partit del port de València cap a Cartagena (Múrcia) amb un carregament d'oli de gira-sol, moriren per inhalació de gasos mentre feien tasques de manteniment en un dels tancs de la nau, en produir-se, segons apunten les primeres informacions, una bossa d'anòxia (falta d'oxigen).

Un quart operari va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital General d'Alacant, segons la delegació del govern espanyol. El vaixell, amb bandera de Libèria, estava a unes 50 milles del cap de Pals quan es va produir aquest accident.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil apunta, en principi, a un accident laboral. Aquest dijous els agents estan realitzant una inspecció visual del vaixell.

També et pot interessar

stats