El Tram d’Alacant modifica l'horari des de les 8 h fins a les 13 h aquest dissabte

Les proves tècniques entre l’Algar i Mascarat obliguen a realitzar el trajecte entre Dénia i Altea en autobús. Cap Negret i Olla Altea quedaran temporalment sense servei

Una imatge del tranvia d'Alacant, en arxiu
Una imatge del tramvia d'Alacant d'arxiu / Tram Alacant

El Tram d’Alacant pateix modificacions en l’horari d'aquest dissabte de 8 h a 13 h per proves tècniques en els viaductes de l’Algar i Mascarat. D'aquesta manera, la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la línia 9, que uneix Benidorm i Dénia, queden temporalment tancades.

El trajecte entre Altea i Calp, que passa per les Garganes, es podrà realitzar durant la jornada de hui en autobús, però les parades de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei fins que acabe la incidència tècnica a les 13 h. 

Els usuaris que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers que desitgen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús que els esperarà a Dénia. 

La parada d’autobús a Dénia està situada en l'N-332 al carrer de la Mar i, la de Calp, davant de l’estació de tram. Així mateix, les parades Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei des de primera hora del matí, però tornarà a la normalitat quan les obres de l’Algar concloguen a les 11:15 h.

Pel que fa als horaris d’eixida i arribada, els trens mantindran les hores establertes, mentre que els autobusos eixiran una vegada els usuaris hagen efectuat el transbord entre el tren i l'autobús.

També et pot interessar

stats