Tornen els Dies de Parc a Vivers

És la segona edició d’aquest esdeveniment familiar que tanca la temporada d’estiu.

Els jardins dels Vivers de la ciutat de València acullen la segona edició de Dies de Parc
Els jardins dels Vivers de la ciutat de València acullen la segona edició de Dies de Parc / Europa Press

Durant els dies 22 i 23 de setembre, els jardins dels Vivers de la ciutat de València acullen la segona edició de Dies de Parc, un cap de setmana farcit d’activitats per a totes les edats.

Es tracta d’una activitat que es va dur a terme per primera vegada fa dos anys i que ara torna amb la intenció de consolidar-se com un dels grans punts de trobada de la ciutat de València.

L'esdeveniment arriba amb la fi de l'estiu per a suportar millor els primers dies de setembre i la tornada a classe, amb activitats divertides destinades als més menuts durant el dia i amb altres ofertes més concretes per a persones adultes, que es podran gaudir fins a ben entrada la nit.

Durant tot aquest cap de setmana, es podrà disfrutar de tallers culturals i gastronòmics per a totes les edats, activitats esportives, xarrades i tot tipus d'entreteniments en diferents zones delimitades. Tot això amenitzat amb música en directe de diferents bandes i Djs, tant nacionals com internacionals durant les dues jornades.

Els beneficis de les entrades aniran destinades a l’associació Payasospital, que treballa intentant fer somriure els xiquets i xiquetes que estan ingressats als hospitals i les seues famílies en diferents hospitals de la ciutat de València.

També et pot interessar

stats