Torna el Bo Viatge amb descomptes fins a 600 euros

Aquest dilluns s’obri un nou termini de sol·licituds per a gaudir dels descomptes en allotjaments vacacionals de la Comunitat Valenciana

S'enceta una nova edició del Bo Viatge / À Punt NTC

La Generalitat llança una nova edició del Bo Viatge. A partir d’aquest dilluns es pot sol·licitar un dels 20.000 bons turístics per a beneficiar-se de descomptes en allotjaments vacacionals valencians i agències de viatge.

Així, es pot triar entre estada curta (un mínim de dues nits consecutives) i optar a un 50% de descompte, de fins a 400 €, o estada llarga (un mínim de cinc nits consecutives) i optar a un 60% de descompte, fins a 600 €. L’ajuda d’aquesta edició es podrà gaudir del 19 de setembre al 23 de desembre de 2022.

Amb açò, la iniciativa, que va sorgir fa dos anys arran l’impacte de la pandèmia en el sector turístic, busca desestacionalitzar el turisme i reforçar el manteniment dels llocs de treball. Les xifres apunten en aquesta direcció, ja que des del 2020 s’han realitzat 62.000 reserves a través del bo, que han pogut aprofitar 180.000 persones.

El Bo Viatge es pot demanar a través de la pàgina web o en agències de viatge.

També et pot interessar

stats