Toño Abad: “Una denúncia falsa ens fa un mal increïble a les persones que lluitem pels drets LGTBI”

Així s’ha manifestat el director de l’Observatori Valencià contra l'LGTBI-fòbia respecte al cas del jove que s’ha retractat després d’haver denunciat una agressió homòfoba

Entrevista a Toño Abad en Bona vesprada / À Punt NTC

El director de l’Observatori Valencià contra l'LGTBI-fòbia, Toño Abad, ha explicat al programa d’À Punt Bona vesprada que la institució que dirigeix s’havia assabentat del canvi en la declaració del jove que va ser presumptament agredit per huit encaputxats diumenge passat al barri de Malasaña.

Segons Abad, el jove de 20 anys va tindre una relació sexual consentida amb una persona que li fa tatuar 'maricó' al gluti i que, a partir d’ahí va simular un delicte d’agressió.

Però el fet que hi haja una denúncia falsa, assegura, no resta veracitat a la resta de denúncies per LGTBI-fòbia.

Aquest cas ens fa un mal increïble a les persones que lluitem pels drets del col·lectiu LGTBI, ha postil·lat. 

El jove va denunciar dilluns que 8 encaputxats l’havien acorralat al portal de sa casa, li havien tallat el llavi amb un ganivet i després li havien gravat la paraula 'maricó' al gluti. Però aquesta vesprada, després que la policoa no trobara cap prova que avalara la seua versió, l’ha canviada per a indicar que la ferida va ser consentida com a part d’una relació sexual.

També et pot interessar

stats