Timpers denuncia el robatori d’un miler de sabatilles al seu magatzem

L’empresa valenciana demana als usuaris que avisen la Policia si veuen el seu calcer en mercadets 

Imatges del robatori en el magatzem de Timpers
Imatges del robatori al magatzem de Timpers / Timpers

L'empresa valenciana Timpers de sabatilles dissenyades per persones invidents ha denunciat a través de les xarxes socials que el 22 de juliol va patir al seu magatzem un robatori de vora un miler de sabatilles. Aquestes sabatilles representen el 60% del seu estoc per als mesos d’agost i setembre, i suposen unes pèrdues de prop de 22.000 euros. 

Timpers és la proveïdora oficial de calcer de la selecció espanyola per als Jocs Paralímpics de Tòquio, que comencen el 24 d’agost. Per sort, la direcció de la companyia diu que van poder entregar la comanda per als 150 esportistes, la Casa Reial, la Federació i el Ministeri d’Esports cinc dies abans del robatori. 

En una publicació en Twitter, l’empresa valenciana demana als usuaris que, si veuen el seu calcer en mercats ambulants, els avisen a ells directament o a la Policia. Cinc hores després del missatge, han venut 250 parells de sabatilles en la prevenda i que entregaran als compradors a partir de setembre. 

Timpers és l'exemple de com una companyia integrada al cent per cent per treballadors amb diversitat funcional pot ser un èxit. En el 2020 van quadruplicar les vendes pel web i enguany tenien la previsió de superar el mig milió d'euros en facturació.

També et pot interessar

stats