Tercer operatiu de la policia a la Coma per a previndre la delinqüència

Fonts policials han informat que en l’operatiu intervenen diverses unitats

Agent i vehicle de la Policia Nacional
Agent i vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional ha desplegat aquest dimarts de vesprada un nou operatiu especial per la prevenció de la delinqüència al barri de la Coma de Paterna (Horta Nord), el tercer des del 18 de maig en aquesta zona. Fonts policials soles han informat que en l’operatiu intervenen diverses unitats, però no s’han facilitat dades al respecte.

El primer operatiu es va dur a terme el 18 de maig, deu dies després que tancara el centre de salut del barri perquè pràcticament la totalitat dels professionals havien sol·licitat la baixa laboral a causa de les amenaces que rebien diàriament, en alguna ocasió amb armes. En el mateix dia es van fer 147 identificacions i es van alçar 34 actes per possessió d'estupefaents i 18 per armes blanques.

El 24 de maig, l'endemà passat de reobrir-se el centre de salut, es va activar un segon dispositiu policial, que es va saldar amb una persona detinguda per atemptat contra agent de l'autoritat i 228 persones identificades en una mica més d'una hora.

En acabar l’operatiu a les 20:35 hores, la Policia Nacional ha informat que han identificat 174 persones, han consultat 43 plaques de trànsit i han alçat huit actes per droga i setze per armes, així com dues actes més per diversos motius. A més, n'han proposat dues per a sanció per infraccions de trànsit i han recuperat un vehicle sostret.

També et pot interessar

stats