Tercer ofegat de la setmana en aigües valencianes

Mor un home de 73 anys a la platja de Ponent de Benidorm

La platja de Ponent de Benidorm, en una imatge d'arxiu
La platja de Ponent de Benidorm, en una imatge d'arxiu / Visit Benidorm

La tràgica llista d’ofegats continua creixent. En aquest cas amb un banyista de 73 anys, que aquest dimecres ha mort a la platja de Ponent de Benidorm, després que el tragueren inconscient de l’aigua. Amb ell, ja són 27 les persones ofegades enguany, la tercera aquesta setmana.

Quan van arribar els serveis sanitaris a la platja, a pesar que li feren la reanimació cardiopulmonar, no el van poder recuperar.

Aquest nou ofegament es produïa només unes hores després que faltara una altra banyista a pocs quilòmetres, a la platja del Carabassí d’Elx, on va faltar un home de 45 anys cap a la una i mitja del matí.

Dilluns a la vesprada també van localitzar una altra persona a la platja de l’Almadrava de Benicàssim, on van trobar un cos que surava en l’aigua. 

Salven la vida de dues banyistes a Calp i Benicarló

Aquest dijous, els sanitaris del SAMU han salvat la vida de dues dones que els socorristes han tret de l'aigua amb símptomes d'ofegament a Calp (Marina Alta) i Benicarló (Baix Maestrat).

La primera assistència s'ha donat a les 11:40 h a una dona de 48 anys rescatada en parada cardiorespiratòria, a la platja Llevant de Calp (Marina Alta). 

Tres quarts d'hora hores després, a les 12:20 h es repetia el procediment més de cent quilòmetres més amunt, a la platja del Morrongo de Benicarló, amb una banyista de 45 anys, per símptomes d'ofegament i hipertensió.

Després de recuperar-les les constants vitals, les dones han sigut traslladades als hospitals de Dénia i al Comarcal de Vinaròs respectivament.

També et pot interessar

stats