Tàpers al riu: l'alternativa per fer un mos en Falles

Algunes de les persones que visiten les festes de València baixen al llit del riu Túria per a dinar i fer un descans durant la ruta fallera

Dues xiques mengen de tàper al llit del riu Túria / À Punt NTC

València viu el cap de setmana faller, i això es tradueix en una gran afluència de gent que ve d’arreu de l’Estat i, inclús, d’arreu del món. Per això, molts dels visitants busquen una alternativa per a poder fer un descans i evitar les aglomeracions i l’estrés que suposa trobar un lloc lliure on fer un mos.

Aquesta alternativa apareix al llarg del llit del riu Túria, on hi ha famílies i grups que aprofiten l’espai natural per a fer una parada en el camí i dinar de tàper. "És un regal, ja que tenim l’oportunitat de dinar en el riu, que està molt prop del centre", afirma Fulgen Alacid, que hi dina amb la dona i la xicalla.

Entre els que dinen podem trobar menús per a tots els gustos, però una cosa és clara: l’arròs i la paella predominen. També hi ha qui ve ben preparat de casa, com un grup d’estudiants estrangers que han portat cadascú menjar de la seua terra; una mescla de cultures en ple centre de València.

Una vegada recuperades les forces, toca seguir la ruta fallera i a continuar gaudint de les festes.

També et pot interessar

stats