Tanquen dos tobogans del parc Gulliver per a fer obres de reparació un mes després de la reobertura

L'Ajuntament explica que sols caldrà tancar les zones afectades i confia que estiguen reparades prompte

El Parc Gulliver de València, vist des de l'alt
El Parc Gulliver de València, vist des de l'alt

L'Ajuntament de València ha anunciat que tanca dos tobogans del parc Gulliver per a reparar els desperfectes que han sorgit i dels quals s’encarregarà l'empresa que ha restaurat el parc, reobert a la fi del passat mes d'octubre.

La Regidoria d'Ecologia Urbana ha indicat que al principi, després de la rehabilitació, poden aparéixer algunes "patologies" i és una situació normal. Per això, divendres es procedirà a començar la reparació de les zones afectades després de la visita de camp efectuada per la direcció.

Només serà necessari tancar les parts afectades per a realitzar la reparació i l'obra serà ràpida, si bé està previst tancar un dia tot el parc per a reparar la zona per on s'accedeix als tobogans. No s'ha decidit quin dia es farà aquesta reparació, però serà previsiblement un dia de menor afluència de visitants, segons han afegit fonts del consistori. L'Ajuntament, en tot cas, insisteix que els treballs "estan en garantia i se solucionaran de pressa".

El passat 28 d'octubre es va reobrir el parc Gulliver després d'haver estat dos anys tancat per a la restauració, en la qual l'Ajuntament ha invertit més d'un milió d'euros. Aquest espai d'esbarjo per a la infància va ser inaugurat el 1991 en l'antic llit del Túria.

També et pot interessar

stats