Sis anys d'internament per al menor d'Elx que va matar els pares i el germà de deu anys

El triple assassinat va ser a la pedania de l'Algoda, després d'una discussió familiar iniciada per les males notes del jove i que va provocar un castic sense wifi

El furgó policial abandona els jutjats d'Alcant amb el menor detingut pel triple crim d'Elx
El furgó policial ix dels jutjats d'Alcant amb el menor detingut pel triple crim d'Elx / Laura López
21 d'octubre 2022 - 22:12

El menor de quinze anys que va assassinar el passat mes de febrer els pares i el germà de deu anys a Elx (Baix Vinalopó) ha sigut condemnat a sis anys d'internament en règim tancat, segons publica aquest divendres el diari Información. La sentència l'ha dictada el jutjat de menors número 2 d'Alacant.

El triple assassinat va ser a la pedania de l'Algoda, al terme municipal d'Elx. El jove va conviure amb els cadàvers durant dies fins fins que va confessar els crims a alguns familiars. Les males notes del menor a l'institut van provocar un castic sense wifi que finalment va fer detonar aquests assassinats, segons va apuntar la investigació en aquell moment.

La condemna, la màxima possible per l'edat del menor en el moment dels fets (si haguera tingut setze anys, l'internament s'hauria pogut allargar deu anys), és la mesura que sol·licita la Fiscalia de Menors. El jove està internat des del passat 13 de febrer.

També et pot interessar

stats