Internament en règim tancat per a l'adolescent detingut pel triple crim d'Elx

Així ho ha decidit la jutgessa de guàrdia d'Alacant, a petició de la Fiscalia de Menors i després d'escoltar la declaració del jove

El furgó policial abandona els jutjats d'Alcant amb el menor detingut pel triple crim d'Elx
El furgó policial abandona els jutjats d'Alcant amb el menor detingut pel triple crim d'Elx / Laura López
13 de febrer 2022 - 09:05 Actualitzat: 13 de febrer 2022 - 16:57

L'adolescent de quinze anys detingut aquest divendres després de confessar l'assassinat dels seus pares i del seu germà de deu anys a Elx ingressarà en les pròximes hores en un centre de menors en règim tancat, com a mesura cautelar. Així ho ha decidit la jutgessa de guàrdia d'Alacant, a petició de la Fiscalia de Menors.

El jove ha dormit per segona nit en una sala habilitada per a menors als calabossos de la comissaria de la Policia Nacional d'Elx i a primera hora l'han traslladat a la Fiscalia provincial de Menors, a la ciutat d'Alacant.

Després de la declaració del menor, que s'ha allargat durant tot el matí, el ministeri públic ha decidit sol·licitar la privació de llibertat i el seu ingrés en un centre especialitzat de menors.

Els fets van ocórrer dimarts passat quan, després d'una discussió pel baix rendiment acadèmic del jove, que havia sigut castigat sense wifi, va disparar contra la seua mare i el seu germà amb una escopeta de caça i després va ocultar-ne els cossos.

El presumpte homicida va esperar durant hores que el seu pare tornara de la faena, va descarregar la mateixa arma i va amagar el cadàver al costat dels de les altres dues víctimes.

L'Ajuntament 'Elx ha declarat tres dies de dol oficial. Els pares i el xiquet de 10 anys assassinats eran enterrats aquest dilluns.

També et pot interessar

stats