Serveis Socials i Policia Local de Godella van intervindre aquesta setmana amb la família dels menors morts

L’alcaldessa del municipi ha relatat fins a tres actuacions relacionades amb problemes de convivència.

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, compareix davant dels mitjans

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha informat aquest divendres als mitjans de comunicació que aquest dimecres el telèfon del menor va contactar telefònicament amb Serveis Socials de Godella per a posar en coneixement una informació facilitada per la família extensa dels dos menors apareguts morts. 

Sanchis ha afegit que des de Serveis Socials es va establir una coordinació amb el centre escolar Sant Sebastià de Rocafort on assisteix el fill major, el Centre de Salut de Godella i la Policia Local del municipi, a més de contactar telefònicament amb la família extensa per tal d’ampliar la informació i continuar amb la intervenció.

Aquest dijous, la Policia Local de Godella va rebre una telefonada de la Policia Local de Rocafort en què informava sobre un servei d’emergència rebut a través del 112 al voltant de l’habitatge de la família. La Guàrdia Civil de Montcada va passar a coordinar l’actuació a la zona, en col·laboració amb la Policia Local de Godella i Protecció Civil. 

Al 2016 es va produir la primera intervenció

Així mateix, l’alcaldessa ha explicat que al febrer del 2016 existeix una intervenció de Serveis Socials per un conflicte de convivència veïnal a petició del jutjat número 2 de Paterna. L’expedient es va arxivar el mateix any després de realitzar un seguiment del cas i contrastar que la unitat abandona el municipi.

Dilluns passat després d’una telefonada de la família extensa a la Policia Local de Godella, dues patrulles de Godella i Rocafort es van desplaçar al domicili on es va comprovar que es tracta d’un conflicte relacionat amb membres de la família extensa. Tant els progenitors com els menors es trobaven en bones condicions, segons ha explicat l’alcaldessa. 

Sanchis ha afegit que no existeix constància que els membres de la unitat familiar hagen figurat empadronats en el municipi de Godella. “No obstant això, es trobava en tràmit una sol·licitud d’empadronament presentada per registre d’entrada”, ha dit.

També et pot interessar

stats