Segona jornada del juí pel crim de Godella amb versions contradictòries entre la mare i el pare

El pare ha negat la seua participació, mentre que la mare ha dit que idolatrava l'home i pare dels fills, al qual ha descrit com una persona "manipuladora"

María Gombau i Gabriel Carvajal amb els seus advocats en el banc dels acusats
Maria Gombau i Gabriel Carvajal amb els seus advocats en el banc dels acusats / À Punt NTC

Segona jornada del juí pel crim de Godella amb la declaració de la mare i del pare, acusats de matar a colps els fills el 2019. El fiscal demana un màxim de 50 anys d'empresonament per a Gabriel Carvajal, i l'internament en un centre psiquiàtric per a Maria Gombau, perquè pateix esquizofrènia i té alterades les facultats que permetrien imputar-la.

Al banc dels acusats, el pare, de 27 anys, i la mare, de 25. L'interrogatori del fiscal a Gabriel Carvajal ha continuat aquest dimarts. Li ha mostrat al pare tot un seguit d'indicis que apunten que ell va incitar Maria Gombau a matar els dos fills de la parella. Carvajal ha continuat negant la seua participació, no sols en el crim, sinó fins i tot s'ha desvinculat de qualsevol creença en sectes maies esotèriques.

I una per una, el fiscal l'ha fet entrar en contradiccions, com quan ha negat haver realitzat una recerca en el seu mòbil sobre viatges astrals, que ha hagut de reconéixer finalment perquè estaven fetes en francés, llengua que l'acusada no domina.

Després ha sigut el torn de la mare, que és interrogada de forma separada del marit perquè la seua advocada pensa que encara pot influir-la. De fet, la dona ha estat absent durant la declaració de la parella. Ell també ha decidit tornar als calabossos durant el testimoni d'ella.

Declaració de Maria Gombau

La mare ha donat una versió ben diferent de la mantinguda per la seua exparella. L'acusada ha explicat al tribunal que ella idolatrava l'home i la pare dels fills, al qual ha descrit com una persona manipuladora. La dona ha reconegut que és una persona ingènua i que per això en un primer moment va creure que era una secta la que havia matat els dos fills, però hui ha dit al tribunal que també creu que el seu home pot saber alguna cosa més.

Contestant les preguntes del fiscal i de la seua advocada, Maria Gombau ha insistit que les idees de reencarnació i que una secta vigilava els menuts eren cosa d'ell. A més, ha afegit que va ser ell qui li va posar idees en el cap com ara que tenia el dimoni dins d'ella. Que la va fer creure en la regressió després de la mort i ha explicat que feien guàrdies per a evitar que algú fera mal als xiquets. De fet, l'ha acusat de maltractar-la tant a ella com als menuts.

El juí continua aquesta vesprada amb altres testimonis, entre els quals les persones que van avisar la policia el dia de la mort dels dos xiquets.

També et pot interessar

stats