Segona estrela Michelin per a El Poblet (València), primera per a La Salita (València) i Tula (Xàbia)

Els tres restaurants de la Comunitat Valenciana entre les novetats d'aquesta edició.

VÍDEO | Segona estrela Michelin per a El Poblet (València), primera per a La Salita (València) i Tula (Xàbia)

El restaurant El Poblet de València, propietat de Quique Dacosta, ha aconseguit aquesta nit la segona estrela Michelin en una gala que s’ha celebrat a Sevilla. El jurat ha reconegut que el xef Luis Valls, que regenta el local, imprimeix personalitat als sabors valencians de tota la vida.

Així mateix, els restaurants La Salita, de Begoña Rodrigo (València) i el restaurant Tula, a Xàbia, s'han estrenat en aquesta prestigiosa llista. Sobre el primer, els responsables de la guia han reconegut l'equilibri, sense perdre la passió, de la proposta gastronòmica de caràcter creatiu. 

El restaurant Tula, a Xàbia, ha estat definit com un local senzill davant de la platja de l'Arenal, però amb una cuidada proposta de plats tradicionals magníficament actualitzats.

El Cenador de Amós, en Villaverde de Pontones (Cantàbria), és l'únic restaurant que aconsegueix la tercera estrela en la Guia Michelin, que incorpora sis establiments amb dues estreles i 23 amb una, a més de donar per primera vegada un Premi a la Sostenibilitat, per a Ángel León.

També et pot interessar

stats