Segon motorista mort al port de la Carrasqueta en només una setmana

El conductor es va estavellar contra els murs de protecció de la carretera diumenge i, encara que va ser traslladat amb vida fins al hospital, ha faltat aquest dilluns

El port de la Carrasqueta s'ha convertit en un punt negre per als motoristes els caps de setmana
Una de les revoltes del port de la Carrasqueta, on aquest diumenge moria el segon motorista en huit dies / À Punt NTC

El port de la Carrasqueta es reafirma com un punt negre de les carreteres valencianes, especialment per als motoristes. Aquest dilluns faltava un altre motorista, el segon en només huit dies, a causa de l’accident patit en aquesta via que uneix l’Alacantí i l’Alcoià.

L’accident de l'última víctima tenia lloc aquest diumenge, quan la moto que conduïa se'n va eixir de la carretera i va xocar contra els murs de protecció de la carretera, al terme de Xixona, prop del mirador situat a la part més alta del port. Els serveis sanitaris van traslladar el motorista fins a l’hospital, on va quedar ingressat en la Unitat de Cures Intensives, però ha mort aquest dilluns.

Una altra víctima de 62 anys diumenge

Aquest tràgic accident és el segon que passa en la CV-800 en una setmana. El diumenge anterior, 16 d’octubre, també va faltar un motorista en un altre accident en la mateixa via. En aquest cas, l’impacte va ser mortal i l'home, de 62 anys, va morir al lloc del sinistre.

Aquesta carretera, plena de revoltes, s’ha convertit en una de les més perilloses del territori. Tot i que els motoristes l’escullen voluntàriament en molts casos, especialment durant els caps de setmana, el traçat ha convertit la CV-800 en una de les més letals dels últims anys.

En els últims cinc anys s’ha cobrat almenys una vintena de víctimes. Els xocs frontals, així com les eixides de la via, són dues de les causes més freqüents dels accidents mortals. 

També et pot interessar

stats