El sector de les comunions comença a alçar el cap

Després d'un any de cancel·lacions, aquesta temporada molts xiquets i xiquetes es vestiran de comunió

El sector de les comunions comença a alçar el cap
20 d'abril 2021 - 22:30

Un dels sectors més castigats econòmicament per la pandèmia és el de les celebracions, ja que l'any passat l'expansió del coronavirus va obligar a cancel·lar-ne la gran majoria.

Ara que sembla que el País Valencià està controlant la quarta onada i que ja ha començat la vacunació massiva, pareix que la part del sector que es dedica a les comunions comença a alçar el cap.

Molts xiquets i xiquetes es vestiran de comunió enguany, però les celebracions es faran adaptant-se a la situació epidemiològica: celebracions més íntimes i calendari ampliat fins a l'octubre.

Una notícia àmpliament celebrada per les botigues de vestits, que asseguren que la venda ha sigut com la d'un any normal, però no tan ben rebuda pels locals de banquets, que notaran les restriccions en l'aforament, ja que actualment només poden acollir 20 persones en exterior i 15 en interior.

Per això demanen que se'ls equipare a la resta de l'hoteleria i demanen un pla de desescalada que evite la incertesa que pateixen tant empreses com clients. El president de l'Associació de Salons de Banquets de València, Ignacio Aliño, ha explicat a À Punt que l'any passat patiren pèrdues de més del 80% i esperen que s'escolten les seues reivindicacions per a "garantir la seua supervivència".

També et pot interessar

stats