182 nous contagis i 7 defuncions a la Comunitat Valenciana

Actualment als hospitals valencians hi ha 281 persones ingressades, 64 d’elles a les UCI

Una tècnica fa un test PCR a una dona
Una tècnica fa un test PCR a una dona

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest dimecres 182 nous contagis i set defuncions. La xifra representa un lleuger augment dels contagis diaris respecte d'ahir i eleva la mitjana dels últims set dies en 166 casos, una mitjana similar a la que es produïa ara fa un mes.

En relació amb la pressió hospitalària continua la tendència a la baixa i, després de baixar ahir per primera vegada des de fa mesos dels 300, se situa en nivells de finals d’agost, molt menors que els que no van assolir en cap moment ni en la segona ni en la tercera onada.

Així, actualment hi ha 281 persones ingressades per Covid-19 als hospitals valencians i 64 es troben a les unitats de cures intensives. Per províncies són 35 a la de Castelló (11 a les UCI), 86 a la d’Alacant (22 a les UCI) i 160 a la de València (31 a les UCI).

Quant als nous positius, la Conselleria de Sanitat Universal ha informat de 182 nous casos, que fan ascendir el total a 388.770, dels quals n'hi ha actius actualment 3.703.

També pel que fa a les defuncions es manté la tendència descendent de la mitjana a set dies. Aquest dimecres se n’han notificat set de noves, per la qual cosa han mort per coronavirus 7.270 persones fins ara: 789 a la província de Castello, 2.767 a la d’Alacant i 3.714 a la de València. 

Millora de la situació a les residències

Les residències no notifiquen cap mort ni cap nou contagi per tercer dia consecutiu. A més, actualment només cinc d'aquests centres tenen contagis actius.

Sanitat ha informat, a més, de nou brots nous entre els que en destaca un de dotze casos i origen social a Oriola, i un altre a València, dins d'un col·legi major, que, de moment, afecta onze persones.

També et pot interessar

stats