Sanitat adjudica díhuit TAC del Pla INVEAT a setze hospitals valencians

Aquests equipaments tecnològics d'avantguarda, que ajudaran a diagnosticar un gran nombre de patologies, suposen una inversió de quasi 11 milions d'euros

Hospital Universitari de Torrevella
L'Hospital Universitari de Torrevella, un dels centres que disposarà d'un nou equipament / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha adjudicat díhuit equips de tomografia automatitzada pertanyents al Pla d'Inversions en Equips d'Alta Tecnologia del Sistema Nacional de Salut (INVEAT), per un import total de quasi 11 milions d'euros.

En concret, es renovaran dos equipaments del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i dos més per a l'Hospital General de Castelló (un per a substituir un equip més antic i un altre per a ampliar el servei).

També se substituiran a l'Hospital General Universitari d'Elda, l'Hospital Dr. Balmis, l'Hospital d'Oriola, l'Hospital de Dénia, l'Hospital Mare de Déu dels Lliris d'Alcoi, l'Hospital d'Elx i a l'Hospital de Torrevella.

Finalment, a la província de València, es canviaran dos equips a l'Hospital Clínic Universitari de València i un a l'Hospital Malva-rosa, a l'Hospital Arnau de Vilanova, l'Hospital Universitari Doctor Peset, l'Hospital Universitari de la Ribera i a l'Hospital de Requena.

Aquests dispositius formen part del Pla d'Inversions en Equips d'Alta Tecnologia del Sistema Nacional de Salut (INVEAT) per a la Comunitat Valenciana que, amb una inversió total de 81 milions, contempla la substitució o ampliació d'un total de 79 equipaments tecnològics d'avantguarda emprats per al diagnòstic d'un gran nombre de patologies i per al tractament de pacients, especialment oncològics.

També et pot interessar

stats