Sanitat acaba l’administració de la primera dosi en les persones de 70 a 74 anys

Qui tinga aquesta edat i no haja rebut la vacuna, ha de posar-se en contacte amb el seu centre de salut

Vacunació a la Comunitat Valenciana en una imatge d'arxiu
Vacunació a la Comunitat Valenciana, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha acabat el procés de vacunació de la primera dosi en el grup de població compresa entre els 70 i 74 anys. Així ho ha fet públic a través d’una nota de premsa aquest dijous de vesprada. 

En el comunicat s’indica que tota persona que pertanga a aquest grup d'edat i no haja sigut vacunada encara ha de posar-se en contacte amb el seu centre de salut perquè la puguen citar en breu termini al seu centre d'atenció primària per a administrar-li-la.

Una de les últimes persones d'aquest grup d'edat que ha rebut la primera dosi ha sigut l'alcalde de València, Joan Ribó. Ha sigut aquest dijous de matí, després d'haver denunciat ahir en el seu compte de Twitter que no l'havien citat encara, malgrat haver facilitat les dades reiteradament.

Sanitat també recorda que a partir del dia 17 de maig s'inicia la vacunació de les persones d’entre 59 i 55 anys, i que la previsió és que durant la primera quinzena de juny totes les majors de 50 anys hagen rebut almenys una dosi.

Pel que respecta al grup d'edat entre 40 i 50 anys, la previsió és començar amb la vacunació a partir de la tercera setmana de juny, en funció del subministrament de vacunes.

La Conselleria ha posat a la disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d'edat en aquest enllaç.

Finalment, Sanitat reitera la importància que tota la ciutadania valenciana comprove que les dades que apareixen en la seua targeta SIP estiguen actualitzades. Un tràmit es pot fer en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats