Sancionen dues persones de Madrid per incomplir el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana

La Policia Local d'Alacant ha posat 123 denúncies la primera jornada del pont de Sant Josep.

Control estàtic de vehicles organitzat per la Policia Local d'Alacant
Control estàtic de vehicles organitzat per la Policia Local d'Alacant. / Ajuntament d'Alacant

Dues persones provinents de Madrid han sigut localitzades i sancionades per incomplir el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana arran d'un control estàtic de vehicles organitzat per la Policia Local d'Alacant, emmarcat dins de l'operatiu especial per al pont de Sant Josep.

La nit del divendres els agents han dissolt un total de sis festes en domicils privats i diversos botellots a les platges de Sant Joan i el Postiguet. En total, el cos municipal de policia ha posat 123 denúncies, tres de les quals a establiments d'oci, la majoria en relació amb les mesures per a frenar la corba de contagis de la Covid-19.

Tot i que el confinament perimetral continua vigent fins al 12 d'abril, fa setmanes que diversos municipis costaners alerten sobre la presència de turistes d'altres comunitats i demanen que el nostre territori siga "impermeable".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, considera que "no és oportú" que els turistes madrilenys puguen visitar el nostre territori ara per ara i posa la mirada a l'estiu.

També et pot interessar

stats