El salvatge incendi de Begís arrasa dos vehicles dels bombers

Tres bombers forestals resulten ferits per cremades lleus i inhalació de fum a Begís i Toràs, però ja han rebut l’alta mèdica 

Així va quedar el camió dels bombers atrapat en l'incendi de Begís

Els incendis de la Vall d'Ebo i Begís segueixen "molt actius" i algunes poblacions de la Marina Alta i l'Alt Palància han començat el dia envoltades de foc o de fum. Mentre tot això passa, els canvis de vent i l'orografia de les zones afectades pels incendis no ajuden els bombers.

Aquestes condicions estan provocant que el personal involucrat en les tasques d'extinció treballe en condicions extremes. En els incendis de Begís i Toràs, tres bombers forestals han resultat ferits per cremades lleus així com per la inhalació de fum. La bona notícia és que els tres han rebut ja l'alta mèdica.

Inesperat canvi del vent aquesta matinada a l'Alt Palància

Com podem veure en aquestes imatges facilitades pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló, en alguns moments de l'extinció els bombers, a conseqüència dels inesperats canvis de vent, han hagut de fugir corrents de les flames. Moments difícils en què han hagut d'alertar-se els uns als altres de la necessitat de retirar-se de l'àrea afectada, perquè la seua iniciativa, la tendència d'aquests professionals, és la de fer front i reduir el foc. Han hagut d'escoltar un ''fora'', ''fora'' per a tornar arrere.

En l'incendi de Begís, l'inesperat gir del vent d'aquesta matinada ha complicat les tasques d'extinció. Un agent forestal de l'equip de bombers d'Aragó ha resultat ferit. El bomber aragonés se suma als dos bombers forestals ferits ahir al municipi de Toràs.

A Toràs, el vehicle dels bombers va ser sorprés per les flames. Un va patir cremades lleus i els dos tenien problemes d'inhalació de fum. Els tres han sigut traslladats a l'hospital amb pronòstic lleu i a hores d'ara han rebut l'alta mèdica.

El canvi de vent inesperat, que quasi atrapa els bombers, el que sí que va afectar va ser alguns dels vehicles utilitzats en l'extinció. Les imatges parlen per elles mateixes.

Imatge d'un dels camions cremats
Imatge d'un dels camions cremats / À Punt Mèdia
Imatge d'un dels vehicles utilitzats en l'operatiu de l'extinció
Imatge d'un dels vehicles utilitzats en l'operatiu de l'extinció / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats