Rubiales i Piqué es van plantejar parlar amb el rei emèrit per a la Supercopa d’Espanya a l'Aràbia Saudita

Joan Carles I hauria desmentit aquestes afirmacions en un missatge enviat a la periodista Susanna Griso

El rei emèrit, Juan Carlos I, en una imatge d'arxiu
El rei emèrit, Joan Carles I, en una imatge d'arxiu / Legan P. Mace (Europa Press)
19 d'abril 2022 - 20:21

El futbolista del FC Barcelona i president de Kosmos, Gerard Piqué, va suggerir al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, recórrer al rei emèrit, Joan Carles I, per a tancar l'acord de celebració de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. Va al·legar que podria "ajudar, segur" gràcies a les "bones relacions" que té amb els saudites, segons revelen uns àudios publicats aquest dimarts per El Confidencial.

"Rubi, creus que acostant-nos al rei pot ajudar, que té molt bones relacions amb la gent d'allí, amb els reis o qui siga dels saudites? Perquè podem entrar fàcil, jo supose que tu també pots entrar, però crec que el rei ací ens podria ajudar, segur: l'emèrit", va assenyalar Piqué a Rubiales en la segona sèrie d'àudios revelats pel mitjà digital.

No obstant això, el president de l'organisme federatiu va optar per la cautela, encara que va insinuar al central barcelonista que podria fer-ho a títol particular. "Si ens saltem el govern des de la Federació, ens passarà factura. Una altra cosa és que ho faces tu, però t'hi implicaràs. No sé...", va assenyalar en l'àudio de resposta.

El rei emèrit ha desmentit la informació

Joan Carles s'ha posat en contacte en directe amb la periodista Susanna Griso, durant l'emissió del programa Espejo público, per a desmentir aquesta informació. Segons ha assegurat Griso, el monarca veia el programa des d’Abu Dhabi. "Susanna, desmenteix-ho categòricament", li ha sol·licitat en el text, que ella ha llegit íntegrament a càmera.

"Em va posar Piqué un WhatsApp per a veure'm, perquè venia a Abu Dhabi a presentar la seua Copa Davis i li vaig dir molt amablement que no estaria ací, però d'aquestes altres coses, mai", assenyala el rei emèrit.

Aquestes converses arriben a l'endemà de publicar El Confidencial uns àudios que indicaven que Rubiales i Piqué podrien haver pactat una comissió de vint-i-quatre milions d'euros per a Kosmos per dur la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita.

També et pot interessar

stats