Rodalies recupera 28 trajectes un mes després del robatori a l’estació de Massalfassar

Renfe ha restablit el servei amb 22 recorreguts en la línia C6 entre València i Castelló de la Plana, i altres sis en la línia C5 que connecta Caudiel i Sagunt amb València

Renfe ha recuperat algunes freqüències un mes després del robatori de Massalfassar / À Punt NTC

Un mes després del robatori de cable de coure a l’estació de Massalfassar, que va causar greus danys en la infraestructura, així com retards i cancel·lacions, Renfe ha anunciat que es recuperen alguns recorreguts.

Des de primera hora del matí, han tornat a operar 22 trens (11 per sentit) de la línia C6 que uneix València i Castelló de la Plana, tot i que es manté el servei d’autobusos en algunes freqüències.

S’ha restablit també la circulació d’altres sis trens de la línia C5 que connecta Caudiel, Sagunt i València. Pel que fa a la línia d’alta velocitat entre Madrid i Castelló de la Plana, des del divendres pràcticament ha recuperat la normalitat, amb quatre dels sis trens Alvia i AVE que ja funcionen.

Durant aquest temps, els usuaris de Renfe han estat fent alguns dels trajectes en autobús. Només durant els festius de Nadal, el servei va cancel·lar 41 trajectes de tren.

També et pot interessar

stats