Rodalies de València cancel·la 41 trens els dies 24, 25 i 31 de desembre i el 6 de gener

La línia entre Castelló de la Plana i València perd sis trajectes, que se sumen a les cancel·lacions per l’incident a Massalfassar

Tren de rodalia de Renfe
Tren de rodalia de Renfe / À Punt NTC

El servei de Rodalies de la Comunitat Valenciana patirà aquest divendres noves cancel·lacions durant les festes de Nadal. A través del seu compte de Twitter, Rodalies ha anunciat la cancel·lació de 41 trens els dies 24, 25 i 31 de desembre i el 6 de gener. 

En concret, s’han eliminat 27 trens en la jornada del 24 i del 31 de desembre entre les 20:00 i les 22:30 hores, el que suposa pràcticament la supressió dels últims serveis del dia, i altres 14 trens els dies 25 de desembre, dia de Nadal i el 6 de gener, dia de Reis, entre les 6:00 i les 7:45 hores. 

Segons la informació compartida per l'entitat pública, es veuen perjudicats:

  • Onze trens de la línia C1
  • Tretze combois de la línia C2
  • Deu trens més de la línia C4
  • Un tren de la línia C5 
  • Sis vehicles més de la línia C6

Aquesta última, a més, suma les cancel·lacions produïdes a conseqüència de l’incident a l’estació de Massalfassar, que ja han reduït el servei de Rodalies entre València i Castelló de la Plana a un comboi per hora. 

Per tant, tant la nit del 24 com la de Cap d’Any, l’últim trajecte en direcció a la capital de la Plana Alta es produirà a les 20:20 hores, mentre que el viatge cap a València serà a les 20:36 hores. En la pràctica, es limiten les possibilitats de desplaçament en dies festius entre les dues capitals de província. 

També et pot interessar

stats