Renfe reestructura el servei entre Castelló i València a causa de l’incendi a Massalfassar

Redueix en un 66% el serveis de Rodalia C-6, manté íntegrament la mitjana distància 

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies de Renfe
Imatge d'arxiu d'un tren de rodalia de Renfe / À Punt NTC

Renfe ha redissenyat de manera provisional i conjuntament amb ADIF tot el servei ferroviari en la línia Castelló-València després del robatori i posterior incendi que s'ha produït a l'estació de Massalfassar. Segons ha informat la companyia, l'ajust de tota l'oferta afecta tots els serveis d'aquesta línia, tant els de rodalia de la línia C-6 València-Castelló de la Plana, com els trens de mitjana i llarga distància que comuniquen la Comunitat Valenciana amb Catalunya i també la línia de l'AVE Madrid-Castelló de la Plana.

Renfe ha comunicat que l'oferta ferroviària en els serveis de rodalia de la línia C-6 es limita al 66% dels serveis actuals. Pel que fa a l'oferta dels serveis de mitjana distància en els trajectes València-Barcelona, València-Tortosa i València-Vinaròs es mantenen íntegrament. Durant aquest període, els bitllets de rodalia seran vàlids per a viatjar en aquests trens de mitjana distància. Aquests trens de mitjana distància pararan en totes les estacions del tram Castelló de la Plana-València i circularan amb el doble de la seua capacitat.

Per als serveis AVE amb origen o destinació Castelló s'ha establit un servei per autobús, inclòs en el preu del bitllet, entre València i Castelló de la Plana. El trajecte València-Madrid es continuarà prestant en AVE.

L'oferta dels serveis de llarga distància que circulen entre València i Barcelona, Euromed i Intercity, i l'Alvia Castelló de la Plana-Gijón es manté. Tots aquests trens incrementaran el temps de viatge en una mitjana de 30 minuts.

Renfe ha informat que els viatgers que no vulguen fer el viatge en aquestes condicions, amb transbordaments, podran optar per la devolució íntegra de l'import del bitllet sense despeses d'anul·lació o per un nou bitllet per a una altra data sense despeses de canvi. Per a la resta dels trens de llarga distància s'aplicarà el compromís de puntualitat.

Pla d'atenció i informació a les estacions

Renfe activarà un pla específic d'atenció i informació als trens i a les estacions. Des de dimecres es reforça el personal d'intervenció i de serveis auxiliars a l'estació del Nord de València, per a la coordinació i informació als viatgers.

També et pot interessar

stats