El riu Cervol es desborda a la desembocadura, a Vinaròs

El riu, que normalment va sec, està canalitzant l’aigua que ha caigut a l’interior, en poblacions com Xert, on s'acumulen 336,6 l/m² des de la mitjanit

El riu Cervol, que normalment va sec, s'ha desbordat al pas per Vinaròs

La segona DANA de la tardor encara no ha abandonat el País Valencià, amb pluges torrencials localitzades ara en poblacions del Baix Maestrat com Xert, on han caigut 336,6 l/m² des de la passada mitjanit. 

El riu Cervol, que desemboca a Vinaròs, ha baixat amb una força inusual i ha arribat a desbordar-se a l’altura de la carretera N-340. Aquest riu, que normalment va sec, aquest dissabte està canalitzant tota l’aigua que ha caigut a l’interior. 

A hores d’ara hi ha camins i alguna carretera comarcal tallada. Cal recordar que en aquestes situacions s’ha d’evitar agafar el cotxe, perquè des d'anit els bombers de la Diputació de Castelló han fet 109 intervencions i, entre altres, 27 rescats a persones atrapades.

Una altra rambla que baixa molt crescuda és la de Cervera a Benicarló. També porta moltíssima pluja, que s'ha acumulat en les últimes hores en l'interior. Més cap al sud, en poblacions de la Plana Baixa, com Moncofa o Borriana, agents de bombers i Policia Local continuen atenent els avisos sense parar i traient aigua.

També et pot interessar

stats