Retencions de deu quilòmetres a l’A-7 per Paterna a causa d’un accident

Les obres a la pista de Silla compliquen el trànsit d'eixida de València

Imatge de les retencions a l'A-7
Imatge de les retencions a l'A-7 / DGT

Un accident de trànsit sense víctimes mortals provoca retencions des de les huit del matí d'aquest dimecres a l'A-7 a Paterna (Horta Nord), on hi ha deu quilòmetres de circulació lenta, i a la V-30, amb dos quilòmetres.

A l'A-7 a Paterna només se circula pel carril esquerre, encara que el central s'obri de manera intermitent, la qual cosa està causant retencions que van des del punt quilomètric 326 fins al 336 en sentit a Barcelona, segons informa ha informat la DGT.

La circulació lenta afecta també la V-30 en la incorporació cap a l'A-7 a Paterna, entre el quilòmetre 15,5 i el 17, on s'ha arribat a dos quilòmetres de retenció i a les 8:40 h s'ha reduït a 1,5 quilòmetres.

Trànsit indica que, a més, es produeixen les retencions habituals del matí en tots dos marges de la V-30 i a l'A-3 d'entrada a València al pont de Xirivella.

A més, les obres de rehabilitació superficial del paviment del quilòmetre 0 al 13 en la calçada en sentit a Alacant de l'autovia V-31, entre València i Silla, estan provocant retencions de trànsit a l'eixida de València per la pista de Silla.

També et pot interessar

stats