Les obres a la pista de Silla compliquen el trànsit d'eixida de València

Els treballs de rehabilitació del ferm de l'autovia V-31 es realitzen en horari nocturn i contemplen talls de carril. Les afectacions al trànsit duraran fins a finals de juliol

L'autovia V-31 aquest dimecres
L'autovia V-31 aquest dimecres / DGT

Les obres de rehabilitació superficial del paviment del quilòmetre 0 al 13 en la calçada en sentit Alacant de l'autovia V-31, entre València i Silla, està provocant retencions de trànsit en l'eixida de València en la pista de Silla.

Pel que fa al trànsit, a hores d'ara, també hi ha cues a la CV-30 a Quart de Poblet, a la V-30 a Mislata i a l'A-7, al bypass.

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible està executant les obres que compten amb un pressupost de 2,3 milions d'euros.

Per a garantir la seguretat dels treballadors i usuaris mentre s'executen les obres, a partir de les 22:00 hores d'aquest dimecres, es produiran talls de carril i afectacions al trànsit en l'autovia V-31.

Els treballs es faran en horari nocturn, de dilluns a dijous entre les 22:00 i les 6:00 hores del matí, i aniran a acompanyats de talls de carril o calçada completa en funció de les necessitats. El trànsit quedarà restablit cada dia a partir de les 6:00 hores.

Aquests talls, per al cas dels treballs de retirada dels baladres, seran parcials i podran afectar el carril interior de les dues calçades de l'autovia.

D'altra banda, les operacions de renovació de la capa de redolament es realitzaran, amb caràcter general, amb el tall total de la calçada afectada, i se senyalitzaran els corresponents itineraris per a la circulació alternativa.

Les afectacions al trànsit duraran previsiblement fins a finals del mes de juliol, mes fins al qual es preveu que s'estenguen els treballs de rehabilitació del ferm.

També et pot interessar

stats