Els accidents mortals en les carreteres valencianes en Setmana Santa descedeixen un 50%

Entre el 22 de març i l'1 d'abril, dues persones han perdut la vida en sengles accidents de trànsit a Alacant i Castelló

Accident a la carretera N-340, a l'altura de Benicarló aquest diumenge
Accident a la carretera N-340, a l'altura de Benicarló aquest diumenge / X: @BombersDipcas

La Comunitat Valenciana ha tancat l'operació especial de la DGT amb motiu de les vacances de Setmana Santa amb un descens del 50% en el nombre d'accidents mortals i morts en relació amb el mateix període de l'any anterior.

Segons les dades de Trànsit, entre el 22 de març i l'1 d'abril d'enguany, dues persones han perdut la vida en sengles accidents de trànsit en la Comunitat Valenciana (un a Alacant i un altre a Castelló).

En la campanya de 2023, en el període de Setmana Santa quatre persones van morir en altres tants accidents de trànsit que es van produir en les carreteres valencianes.

La delegada del govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha lamentat els dos accidents amb dues morts i ha mostrat la seua solidaritat amb els familiars de les víctimes.

Bernabé ha indicat que “malgrat el descens en el nombre de víctimes mortals, mentre una sola persona perda la vida en les carreteres" caldrà "continuar treballant en la conscienciació de conductors.

El nombre total de desplaçaments de llarg recorregut en l'àmbit nacional durant tota la Setmana Santa ha sigut de 16,5 milions, dels quals un 12% (dos milions de desplaçaments) ha correspost a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats