Les restriccions de Cap d'Any en altres autonomies eleven les reserves als hotels de la Comunitat Valenciana

Els establiments turístics van patir moltes cancel·lacions fa unes setmanes i en els últims dies s'ha produït l'efecte contrari

Repunten les reserves

El director de l'Hotel Las Arenas, de València, Carlos Boga, ho diu clarament: "El dia de Cap d'Any estem pràcticament plens i els dies previs i els posteriors estem a un 80%". Durant els últims dies, diversos hotels d'altres punts de la Comunitat Valenciana coincideixen a assenyalar que les reserves s'han animat durant els últims dies i que estan pràcticament plens per a la nit de divendres.

Els hotels van patir moltes cancel·lacions fa unes setmanes i en els últims dies s'ha produït l'efecte contrari. I els telèfons no paren de sonar. Les reserves d'última hora estan salvant aquest final d'any. Els hotelers ho relacionen en la inexistència de restriccions severes a la Comunitat Valenciana. 

I efectivament, el mapa de les restriccions a la resta de l'estat espanyol dibuixa un escenari que ha pogut propiciar que la Comunitat Valenciana siga ara mateix un bon reclam. De fet, huit comunitats autònomes tenen restriccions horàries o activitats tancades. "Tenim clients d'Aragó que han vingut perquè ací hi ha menys restriccions", resumeix Boga.

 A l'Hotel Peníscola Plaza Sur hi ha una allau de maletes. José Ignacio Cau, director de l'establiment, remarca que la localitat ha sigut designada com a poble més bonic per a passar Nadal per una marca de dolç. I el bon oratge també ajuda.

També et pot interessar

stats