Rescaten un cabirol que havia caigut en una bassa de reg de Gilet

Els bombers han tret l'animal, una femella que s'hi havia precipitat amb la seua cria, que no podia eixir perquè s'esvarava

Bombers que van rescatar el cabirol de la bassa / Consorci de Bombers de València

Els bombers del parc de Sagunt han tornat a la natura un cabirol, una femella, que abans havia quedat atrapada, amb la seua cria, en una bassa de reg de la urbanització la Penya de Gilet. La cria havia pogut eixir, però la mare, malgrat intentar-ho, s'esvarava pel pendent de la vora de la bassa, que a més estava coberta per un material que no afavoria l'adherència.

Els efectius del parc de Sagunt han seguit el protocol d'actuació per als rescats d'animals. Així, els bombers s'han llançat a l'aigua per a rescatar-la i després, abans de deixar-la en llibertat, li han curat les ferides que s'havia fet.

Un altre rescat atípic

El del cabirol no ha sigut l'únic rescat d'animals que han hagut de fer les forces de seguretat en els últims dies. A Madrid, la Policia Municipal va informar aquest dimecres que els agents van haver de rescatar, el ple nucli urbà, un voltor que es trobava esgotat i desorientat pels carrers del centre de la ciutat. Després el van traslladar al grup Brinzal Buhos perquè es recuperara.

També et pot interessar

stats