Rescaten amb helicòpter dues persones en una vesprada, a Polop i Banyeres de Mariola

Continua el degoteig de rescats aeris: aquest dissabte els bombers han atés un parell d'escaladors al Ponotx, a Polop, i un ciclista a Banyeres

Imatges del moment en què els equips de bombers han fet el rescat de la persona accidentada a Polop de la Marina / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha rescatat aquesta vesprada un escalador al Ponotx, a Polop (Marina Baixa) i el seu acompanyant. L'home ha caigut mentre practicava l'esport, i s'ha quedat atrapat a 250 metres de terra i a 90 del cim, ja que a causa de l'impacte el muscle ha quedat fora del lloc i el colze li ha començat a sagnar.

A causa del difícil accés al ferit han fet ús d'un helicòpter i hi ha participat el grup de rescat de muntanya.

Moments abans, el Consorci també ha atés un jove de 27 anys que havia caigut mentre feia ciclisme a la Fenasosa Bike Park, a Banyeres de Mariola (Alcoià). Ha patit una fractura de tíbia i peroné, i una altra nasal. El camí abrupte i el risc de traslladar el ferit per terra han obligat a fer el rescat per via aèria. Després han traslladat el jove al parc de Sant Vicent i d'allí, a l'Hospital General d'Alacant.

Rescat del ciclista a Banyeres de Mariola
Rescat del ciclista a Banyeres de Mariola / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Continua així la tendència ascendent de rescats de muntanya amb helicòpter. Tan sols en els cinc dies d'aquesta passada Setmana Santa, 15 rescats de 32 van ser per via aèria.

També et pot interessar

stats