Renfe recupera els serveis d’abans de la pandèmia amb quatre trens nous a la Safor i tres de la línia d’Utiel

Hi haurà 84 serveis diaris en la línia que va fins a Gandia i 58 en la que uneix València amb Utiel

Amb els trens que comencen a funcionar des d'aquest dilluns, hi haurà dos connexions diàries més entre València i la capital de la Safor
Amb els trens que comencen a funcionar des d'aquest dilluns hi haurà dos connexions diàries més entre València i la capital de la Safor / À Punt NTC

Renfe recupera, des d’aquest dilluns, la totalitat de trens d’abans de la pandèmia a la província de València, i ho fa amb quatre noves connexions ferroviàries entre València i la Safor i unes altres tres entre els municipis que travessa la C-3, que arriba fins a la Plana d’Utiel.

Pel que fa als combois que circularan per la línia C-1, que arriba fins a Gandia, recupera dos serveis diaris de dilluns a divendres, amb origen i destinació Gandia, i unes altres dos, els dissabtes i els diumenges des de i fins a la platja d'aquesta ciutat.

Quant a la línia C-3, que uneix València amb Utiel, recupera tres trens: dos uniran les localitats de València i Aldaia i un tercer connectarà la capital valenciana amb Bunyol, segons ha detallat Renfe.

Amb la recuperació d’aquestes connexions, l'oferta total de dilluns a divendres serà de 84 serveis diaris en la C-1 i de 58 en la C-3.

També et pot interessar

stats