Així relatava la versió dels fets un dels dos detinguts pel crim de Rafelcofer en À Punt

El veí de la víctima admetia davant de les càmeres que l'altre arrestat, amic seu, havia manifestat prèviament la intenció de "matar algú"

Entrevista a un dels detinguts per l'assassinat de la mestra jubilada a Rafelcofer / À Punt NTC

Un dels dos detinguts per l'assassinat de la mestra jubilada a Rafelcofer admetia davant de les càmeres d'À Punt, hores abans de ser detingut per la Guàrdia Civil, que l'altre arrestat, amic seu i veí d'un municipi pròxim de la Safor, havia manifestat prèviament la intenció de "matar algú". A més, el veí de la dona de 65 anys que presentava les ferides d'arma blanca assegurava als micròfons d'À Punt no tindre res a veure amb el crim, però implicava l'amic en els fets.

"Eixa nit estava fora de si. Estava sempre amb la mania: 'Jo qualsevol dia mataré algú'", va relatar el detingut. Pel que fa a la possible responsabilitat, el veí de la víctima, en tot moment, se'n va evadir: "No sé per què es claven amb mi, si jo el vaig dur al seu poble", assenyalava en referència a la nit en què es va cometre l'assassinat.

Cartera de la víctima

La troballa de la cartera de la víctima, que uns veïns van veure tirada en un barranc que passa prop del nucli urbà de Rafelcofer, va ser el desencadenant per a trobar el cos sense vida de la dona.

En reconéixer qui era la propietària, van anar a buscar-la a sa casa, però com que ningú no els va obrir la porta, estos veïns van anar a buscar les filles. En acudir a casa de sa mare, les filles de la dona van trobar el cos sense vida de la dona amb ferides d’arma blanca. 

També et pot interessar

stats