Dos detinguts per l'assassinat de la mestra jubilada de Rafelcofer

Un és un veí del mateix carrer que la víctima i l'altre resideix en un poble pròxim. Als dos els van interrogar la Guàrdia Civil dilluns

Entrevista a un dels detinguts per l'assassinat de la mestra jubilada a Rafelcofer / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
30 d'abril 2024 - 11:23 Actualitzat: 30 d'abril 2024 - 17:37

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes, de 44 i 46 anys, com a presumptes autors de l’assassinat d’una veïna de Rafelcofer (Safor). A la dona, Rosa, una mestra jubilada de 66 anys, la van trobar morta al seu domicili amb signes de violència diumenge. Segons ha pogut saber À Punt, els detinguts són dos homes als quals ja van interrogar este dilluns els agents. Es tracta d'un veí de la dona assassinada i un amic que estava amb ell la matinada del crim. Tots dos havien tingut discussions amb la dona assassinada i s'acusen mútuament del crim. 

Quan prenguen declaració als dos detinguts els posaran a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Gandia, que porta la causa. Un dels detinguts és veí de Rafelcofer, vivia al mateix carrer de la víctima, i l'altre és d'un municipi pròxim, segons ha concretat la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Amb antecedents penals

Els dos arrestats tenien antecedents penals, però no hi ha constància que existira cap relació personal ni afectiva entre la víctima i els homes detinguts com a supòsits agressors.

Un dels dos detinguts, el veí de la víctima, va atendre els micròfons d'À Punt este dilluns, abans de ser detingut. "Eixa nit estava fora de sí. Estava sempre amb la mania: "Jo qualsevol dia mataré algú", va relatar el detingut. L'home assegurava en l'entrevista no tindre res a veure amb el crim, però implicava l'amic en els fets.

Els fets van ocórrer el cap de setmana. La troballa de la cartera de la víctima, que uns veïns van veure tirada en un barranc que passa prop del nucli urbà, va ser el desencadenant.

En reconéixer qui era la propietària, van anar a buscar-la a sa casa, però com que ningú no els va obrir la porta, estos veïns van anar a buscar les filles. En acudir a casa de sa mare, les filles de la dona van trobar el cos sense vida de la dona amb ferides d’arma blanca. 

També et pot interessar

stats