Busquen l’autor de l’assassinat de la dona de Rafelcofer

Han interrogat dos persones, un veí de la victíma i un amic d’ell

Vivenda de la dona assassinada a Rafelcofer / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 d'abril 2024 - 11:59 Actualitzat: 29 d'abril 2024 - 21:35

Al llarg del dia està previst que facen l’autòpsia de la dona que van trobar morta, amb signes de violència, a sa casa de Rafelcofer este diumenge, cap a la una i mitja del migdia. S’espera que els resultats ajuden a esclarir les raons de l’assassinat d’esta veïna de la Safor, una mestra ja jubilada de 66 anys, molt coneguda al municipi. La Guàrdia Civil manté oberta la investigació però, segons han confirmat a À Punt, per ara no hi ha detinguts. Han interrogat dos persones, un veí de la víctima i un amic d'ell.

Des d'este cos policial confirmen que la víctima tenia “símptomes clars de mort violenta” i “ferides compatibles d’arma blanca”. Segons avançava el diari Levante este diumenge, el cadàver de la dona el van trobar les filles. Sembla que uns veïns de Rafelcofer van trobar la cartera de la víctima tirada en un barranc dels afores del poble i, en reconéixer que era de la dona, van anar a sa casa a buscar-la.

Com que ningú no li va obrir la porta, estos veïns van anar a buscar les filles, les quals, en arribar al domicili, van trobar el cadàver de la víctima. 

Concentració en silenci

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol en senyal de solidaritat amb la família de la dona assassinada i ha convocat un primer minut de silenci per a este dilluns a la vesprada, a les 6. Este gest de solidaritat es repetirà al migdia durant la resta de dies de dol oficial. En el ban municipal asseguren que el presumpte crim "ha commogut profundament la població".

La Guàrdia Civil espera fer detencions "en les pròximes hores"

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha asseverat que les investigacions de la Guàrdia Civil estan "bastant avançades" i s'espera que "en les pròximes hores" hi haja detencions. Així ho ha avançat Bernabé en declaracions als mitjans de comunicació este dilluns, abans de fer una conferència al Club de Trobada Manuel Broseta.

També et pot interessar

stats