El rei emèrit rep una visita de la família a Abu Dhabi

En concret ha estat acompanyat per les filles, la infanta Elena i la infanta Cristina, i per alguns dels nets

El Rei Emèrit, acompanyat per part de la seua família a Abu Dhabi
El rei emèrit, acompanyat per part de la família a Abu Dhabi / Europa Press

El rei emèrit ha rebut aquests dies la visita de part de la família a Abu Dhabi (Unió dels Emirats Àrabs), on Juan Carlos viu des de l'agost de 2020, després d'abandonar Espanya. En concret, ha estat acompanyat per les filles, la infanta Elena i la infanta Cristina, i per alguns dels nets.

El passat 5 de març, tres dies després que la Fiscalia fera pública la decisió ja esperada, l’emèrit va enviar una missiva al rei Felip VI en la qual anunciava que optava finalment per romandre als Emirats, on té ara la residència, encara que mantenia la voluntat de viatjar amb freqüència a Espanya per a visitar familiars i amics. Felip VI, per la seua part, va assegurar que "respecta i comprén la voluntat" manifestada per son pare en la missiva.

En total, a Juan Carlos li van obrir tres diligències, ara arxivades, pel suposat cobrament de comissions per la concessió de l'AVE a la Meca a empreses espanyoles, per l'ús per part de l’emèrit i altres familiars de targetes "black" sufragades per un empresari mexicà i per l'existència d'un compte amb 10 milions d'euros al seu nom a l'illa de Jersey, un paradís fiscal.

També et pot interessar

stats