Registren una casa a Eivissa per la desaparició de l'alacantina Nuria Escalante

La dona va desaparéixer a l’octubre de 2018 i, malgrat que la Guàrdia Civil la dona per morta, no han trobat mai el cadàver

Moment del pas a disposició judicial de dos dels detinguys
Moment del pas a disposició judicial de dos dels detinguts per la desaparició / À Punt NTC

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) han registrat aquest dimecres una casa de la localitat en el marc de la investigació per la desaparició de l'alacantina Nuria Escalante, a l'octubre de 2018.

Noves dades en la investigació han conduït l’equip que investiga el cas a fer aquest escorcoll en una vivenda del carrer de Picasso per a buscar pistes que els puguen conduir a trobar el cos d'Escalante, segons confirmen fonts pròximes al cas.

A Nuria Escalante, una alacantina de 52 anys, la van veure per última vegada a la localitat eivissenca de Sant Antoni el 31 d'octubre de 2018. Quasi tres anys després, continua oberta la investigació per esclarir les circumstàncies de la desaparició i trobar el cos. 

Imatge de Nuria Escalante, desapareguda l'any 2018
Imatge de Nuria Escalante, desapareguda l'any 2018 / À Punt NTC

Causa arxivada

Malgrat que la Guàrdia Civil va detindre cinc homes per la possible vinculació amb la desaparició d’Escalante i un d’ells apareixia en les útimes imatges que es tenen d’ella, fa un mes que el jutjat d'instrucció número 4 d'Eivissa va arxivar provisionalment la causa per considerar que no hi ha indicis suficients per a incriminar els cinc acusats d'homicidi. 

La Guàrdia Civil considera que la dona està morta, però no han trobat mai el cos, element clau per a trobar el culpable o els culpables de l'assassinat i resoldre finalment el cas. 

També et pot interessar

stats