S'arxiva provisionalment la causa per la desaparició i mort de l'alacantina Nuria Escalante

La jutgessa considera que no hi ha indicis suficients per a incriminar els cinc acusats d'homicidi.

Imatge d'arxiu del pas a disposició judicial d'un dels detinguts
Imatge d'arxiu del pas a disposició judicial d'un dels detinguts / Arxiu

El jutjat d'instrucció número 4 d'Eivissa ha arxivat provisionalment la causa per la desaparició i mort a Eivissa de Nuria Escalante, la dona alacantina de 52 anys que va desaparéixer el 31 d’octubre de 2018 a l'illa. La jutgessa considera que no hi ha indicis suficients per a incriminar els cinc acusats d'homicidi.

La família de Nuria Escalante ha denunciat sempre la falta de mitjans en la investigació i la recerca del cos i es planteja recórrer la sentència perquè la consideren un revés judicial.

Per a la Guàrdia Civil, Nuria Escalante està morta però mai no s'ha trobat el cos. Les últimes imatges d'ella les va gravar una càmera del carrer la matinada del 30 d'octubre de 2018, acompanyada pel principal sospitós de la seua desaparició.

El sospitós torna a aparéixer després en el mateix trajecte en diverses ocasions però ja a soles i movent un carret amb bosses de grans dimensions. Segons els agents, podria tractar-se del cos de Nuria Escalante. Aquest home va estar en presó uns mesos, però va quedar en llibertat per falta de proves.

També et pot interessar

stats