Puig, sobre els botellots: “S’haurien de fixar en el que està passant als hospitals”

El cap del Consell ha apel·lat a la "responsabilitat de cada persona"

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat les persones que participen en botellots a "fixar-se en el que està passant als hospitals, on hi ha joves que ho estan passant molt malament i majors que estan encara patint molt i fins i tot morint". "El malson encara està entre nosaltres", ha advertit.

En aquest sentit, Puig, que ha realitzat aquestes manifestacions a preguntes dels mitjans després de la presentació del Pla d'Eficiència Energètica en Edificis Judicials, ha assegurat que "s'aplicaran totes les normatives existents i les ordenances que ja existeixen en molts ajuntaments, al marge de l'augment de les sancions", per a evitar la celebració de botellots, i ha insistit: "Encara que ens agradaria que ja haguera passat i que aquest malson s'haguera acabat", el virus "encara és ací".

El cap del Consell ha apel·lat a la "responsabilitat de cada persona". "Es pot estar en un espai vacacional i d'oci sense posar en risc la vida de ningú", ha recalcat, i ha lamentat que "encara que la majoria de ciutadans de la Comunitat Valenciana són conscients de la situació, hi ha persones que actuen amb irresponsabilitat i això, al final, té conseqüències".

"Estem veient com augmenten els ingressos hospitalaris, l'atenció primària té moments d'estrés importants i persones que pensàvem que no tindrien cap possibilitat de ser infectades acaben als hospitals", ha enumerat, al mateix temps que ha subratllat que "hem de ser conscients que és una responsabilitat de cadascun de nosaltres".

També et pot interessar

stats