Presó provisional per al presumpte assassí de la parella a Torrevella

Agents de la Guàrdia Civil han trobat restes humanes, que podrien ser part d'una extremitat, a metres de l'habitatge i encara busquen el cap de la víctima

Moment de la detenció del presumpte autor
Moment de la detenció del presumpte assassí / À Punt NTC

El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Torrevella (Baix Segura), en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dissabte presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l'home detingut aquest dijous com a presumpte autor de la mort violenta de la parella després que s'haja trobat esquarterat el cos d'una dona en un contenidor.

Agents de la Guàrdia Civil han trobat restes humanes, que podrien ser part d'una extremitat, a pocs metres de l'habitatge que compartia la parella. Suposadament són de la dona de 68 anys assassinada i esquarterada.

Des de primera hora de la vesprada de dijous, la Benemèrita investiga la troballa de les restes humanes d'una dona en un contenidor i busca el cap de la víctima. Encara no s'han obtingut resultats de les proves realitzades per a identificar les parts del cos que s'han localitzat, que podrien ser de la dona.

La investigació ha obligat a aturar el servei de recollida de residus de la ciutat, mentre els agents busquen en altres contenidors. En aquesta línia, el magistrat també ha acordat aquest dissabte en una altra interlocutòria interrompre el processament dels residus provinents de Torrevella dels darrers dies a la planta de tractament de fem de Xixona (Alacantí).

Els agents han confirmat que es tracta d'un cas de violència de gènere i que no hi havia denúncies prèvies entre tots dos. S'està investigat el detingut en una causa oberta per un delicte d'homicidi/assassinat, tot i que podria canviar-ne la tipologia posteriorment.

També et pot interessar

stats