Detingut un home a Torrevella per matar i esquarterar la dona

El cas s'investiga com a violència de gènere

Imatge de la detenció del presumpte autor / Imatges en exclusiva d'À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 d'octubre 2021 - 17:45 Actualitzat: 29 d'octubre 2021 - 09:18

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un home a Torrevella després que s'haja trobat esquarterat el cos d'una dona en un contenidor. Segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil el detingut té 70 anys i la víctima 68. Tots dos són de nacionalitat finlandesa. Els agents han confirmat que es tracta d'un cas de violència de gènere i que no existien denúncies prèvies entre tots dos.

Des de primera hora de la vesprada de dijous, la Guàrdia Civil investiga la troballa de les restes humanes d'una dona en un contenidor. La investigació ha obligat a aturar el servei de recollida de residus de la ciutat, mentre els agents busquen en altres contenidors. La Guàrdia Civil ha informat que ha rebut l'avís cap a les 13:30 hores.

El contenidor es troba pròxim a un supermercat, que compta amb càmeres de videovigilància. Aquestes gravacions ja han sigut sol·licitades per la Guàrdia Civil, per a ser incorporades a la investigació. Ha sigut una persona sense sostre que buscava en el contenidor, qui ha alertat els agents de la troballa.

Imatges de la investigació policial
Imatges de la investigació policial / EFE

També et pot interessar

stats