Presó provisional per al jove que va agredir un sanitari al metro de Madrid

La consideració final del delicte dependrà de si la víctima perd la visió total d'un ull

Moment en què el sanitari va rebre la punyada dins del convoi del metro de Madrid
Moment en què el sanitari va rebre la punyada / À Punt NTC

La justícia de Madrid ha ordenat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança del jove de 19 anys detingut per agredir un sanitari al metro de Madrid.

El detingut ha passat aquest matí a la disposició del jutge d'instrucció número 46 de Madrid. Després de prestar declaració, el fiscal ha sol·licitat que ingresse a la presó per un delicte de lesions greus, però la qualificació final quedarà pendent de si la víctima perd la visió total d'un ull.

Serà investigat per la suposada comissió d'un delicte de lesions agreujades i, a més, el 8 de setembre el jutjat prendrà declaració a l'implicat i a cinc testimonis dels fets, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM).

La víctima ha perdut part de la visió d’un ull

Els fets van tindre lloc la nit del passat dijous al metro de Madrid, quan l'infermer de l'Hospital 12 de Octubre va recriminar un passatger per no portar mascareta, obligatòria en el transport públic.  En un moment determinat, el jove va atacar el sanitari amb un objecte punxant i li va propinar un fort colp en la cara. 

A la víctima la van atendre a l'Hospital 12 de Octubre i, a conseqüència del colp a l'ull, la víctima ha perdut part de la visió d'aquest ull. Després, el presumpte autor del colp va eixir del vagó i li va dir a l'infermer: “Tant de bo et muires”, segons el vídeo dels fets, que han difós en xarxes socials.

També et pot interessar

stats