Passa a disposició judicial el jove detingut per l’agressió a un sanitari al metro de Madrid

A l’home se li atribueix un delicte de lesions greus

Un viatger agredeix un infermer al metro de Madrid per recriminar-li que no usara la mascareta

El jove de 19 anys que presumptament va agredir un sanitari al metro de Madrid passa aquest dimecres al matí a disposició judicial. L'home, de nacionalitat colombiana i a qui se li atribueix un delicte de lesions greus, serà interrogat en un dels jutjats de guàrdia de Madrid.

L'agressió es va produir dijous passat a l'estació d'Alto del Arenal, de la línia 1 del metro, quan el sanitari suposadament el va instar a posar-se la màscara.

En un vídeo que circula en xarxes socials s'aprecia com un home pega un fort colp a la cara al sanitari amb el que sembla un puny americà.

"Tocacollons, que et quede clar; tant de bo et muires", va dir l'agressor a la víctima abans d'abandonar el comboi.

Després del succés, des del Metro van avisar la Policia Nacional i el Servei d'Assistència Municipal d'Urgències-Protecció Civil (Samur-PC), que va atendre la víctima de l'agressió i el va traslladar a l'Hospital 12 de Octubre, precisament el centre on treballa.

Diversos dies després, el sanitari va rebre l'alta i la seua evolució marcarà quanta visió perdrà per l'agressió.

Aquest dilluns la Policia Nacional va detindre el presumpte agressor quan es dirigia al seu domicili a recollir efectes personals per a, probablement, ocultar-se en un altre lloc.

També et pot interessar

stats