Presó provisional sense fiança per matar a punyalades a Xàbia a una dona de Singapur

El personal d’un hotel de la localitat de la Marina Alta va denunciar la desaparició de la dona, però el cos va ser trobat a Múrcia

L'home de Singapur, detingut dimarts a Alacant a la seua arribada al jutjat d'instrucció número 3 de Cieza
L'home de Singapur, detingut dimarts a Alacant quan arribava al jutjat d'instrucció número 3 de Cieza / Marcial Guillén (EFE)

La titular del jutjat d'instància i instrucció número 3 de Cieza (Múrcia) ha ordenat aquest divendres l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut en Alacant per la mort d'una dona de Singapur. El cos va ser trobat amb ferides d’arma blanca en la localitat murciana de Favanella el dimecres 10 d'abril.

Després de l'alçament del cadàver al voltant de les 11:00 hores d'aquell dia, la jutge va autoritzar la Guàrdia Civil l'obtenció de les companyies telefòniques de dades relatives a les comunicacions i la localització de mòbils. Així, es van activar les antenes repetidores en les proximitats d'on va ser trobat el cos per a identificar a aquelles persones que pogueren haver intervingut en la comissió dels fets.

El 12 d'abril el personal d’un hotel de Xàbia —on s’allotjava la víctima— va denunciar la desaparició d'Audrey Fang, de 39 anys. Les càmeres van gravar la persona amb la qual la dona va abandonar l'establiment amb cotxe. L’home de la mateixa nacionalitat va ser localitzat en un hotel de la ciutat d’Alacant, on va ser detingut. La instructora va acordar també l'examen forense del detingut per a determinar si presentava ferides que pogueren correspondre's amb marques defensives i la data en què es van produir per a determinar la seua possible participació en els fets.

Després d’adoptar el seu ingrés en presó com a mesura cautelar, la titular del jutjat continuarà amb la instrucció del procediment obert per un delicte d'homicidi o assassinat a l'espera d'una ulterior qualificació una vegada avancen les diligències d'investigació.

D'altra banda, la instructora, que ha apuntat que en l'autòpsia de la víctima la causa de la mort van ser ferides d'arma blanca i un traumatisme cranioencefàlic, ha autoritzat la visita dels familiars a l'Institut Anatòmic Forense. En les pròximes hores està previst el lliurament del cadàver als familiars.

També et pot interessar

stats