La turista de Singapur buscada a Alacant va ser assassinada i l'autor ja ha sigut detingut

La jove que va desaparéixer el 9 d'abril d'un hotel de Xàbia va morir acoltellada a Múrcia un dia després, el detingut és un compatriota de la víctima i es desconeix quin tipus de relació hi mantenia

Agent de la Guàrdia Civil classifica proves en l'aparcament de camions d'Abanilla (Múrcia), on ha aparegut morta la turista de Singuapur
La Guàrdia Civil classifica proves a l'aparcament de camions de Favanella (Múrcia), on ha aparegut morta la turista de Singuapur / Marcial Guillén (Efe)

La turista de Singapur de 39 anys a qui buscaven des que va desaparéixer el passat 9 d'abril d'un hotel de Xàbia va morir acoltellada a Múrcia un dia després de desaparéixer i la Guàrdia Civil ja ha detingut el suposat autor del crim.

L'institut armat de Múrcia ha informat aquest dimecres de l'arrest a Alacant de l'home, compatriota de la víctima. Es desconeix quin tipus de relació mantenia amb la víctima o si eren parents.

Segons ha explicat, van trobar el cos sense vida de la dona el passat dia 10 en una zona d'aparcament de camions del terme municipal de Favanella (Múrcia), sense que en un principi se'n coneguera la identitat.

La víctima és Audrey Fang, que va arribar el 4 d'abril a un hotel de luxe de Xàbia. Estava previst que s'hi quedara fins al dia 10, quan tornaria al seu país via Barcelona. Però el dimarts 9 va abandonar a peu i sola l'establiment a mitjan vesprada i des de llavors es trobava en parador desconegut.

El personal de l'hotel va acudir a la Guàrdia Civil per a comunicar que el servei de neteja de l'habitació s'havia adonat que no estava, malgrat que s'havia deixat totes les seues coses, la qual cosa va donar peu a iniciar el procés de cerca.

De manera paral·lela, un dia després de la desaparició, es va trobar el cadàver de Fang en un aparcament per a camions de la pedania Salado Alto de la localitat murciana, al costat de la carretera RM-422.

El cos presentava signes d'haver sigut acoltellat i els sanitaris que hi van acudir únicament van poder confirmar la defunció.

S'ha fet càrrec del cas el jutjat d'Instrucció número 3 de Cieza (Múrcia) i està previst que el detingut, que des d'Alacant ha sigut traslladat a dependències de la Guàrdia Civil a la regió murciana, siga posat a disposició judicial.

Es preveia que membres de la família de Fang viatjaren des de Singapur a Espanya en les pròximes hores.

També et pot interessar

stats