Passa a disposició judicial el detingut a Alacant per la mort a punyalades d'una dona de Singapur

No ha transcendit si existia relació de parentiu entre la víctima i el seu suposat homicida, ni si el crim es va produir al lloc en què va ser trobat el cos o si aquest va ser traslladat fins allí després de la mort

L'home de Singapur, detingut dimarts passat a Alacant a la seua arribada al jutjat d'instrucció número 3 de Cieza
L'home de Singapur, detingut dimarts a Alacant a la seua arribada al jutjat d'instrucció número 3 de Cieza / Marcial Guillén (EFE)

L'home de Singapur detingut dimarts a Alacant com a suposat autor de la mort a punyalades d'una compatriota de 39 anys, el cadàver de la qual es va trobar en un aparcament de camions de Favanella (Múrcia) el 10 d'abril ha passat a la disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Cieza (Múrcia).

El detingut, que vestia pantalons d'esport i samarreta, arribava emmanillat als jutjats passades les 9:00 hores en un furgó. Dos guàrdies civils ho han tret del vehicle i l'han introduït als calabossos de les dependències judicials, on aquest divendres declararà davant el jutge que instrueix el cas.

La víctima era Audrey Fang, que va arribar el 4 d'abril a un hotel de luxe de Xàbia (Marina Alta), on tenia previst allotjar-se fins dimecres 10 per a després tornar al seu país via Barcelona. Però el dimarts 9 va abandonar a peu i sola l'establiment a mitjan vesprada i des de llavors es trobava en parador desconegut.

Al voltant de les 7:00 hores del dimecres 10 d'abril es va trobar el seu cadàver en un aparcament per a camions de la localitat murciana de Favanella, encara que en aquell moment se'n desconeixia la identitat.

No ha transcendit si existia relació de parentiu entre la víctima i el suposat homicida ni si el crim es va produir al lloc en què es va trobar el cos o si aquest es va traslladar fins allí després de la mort.

També et pot interessar

stats