Presó provisional i sense fiança per al detingut per intentar matar la seua parella en un hospital d'Elx

L'home va agredir la dona amb un ganivet, mentre es recuperava del part, i ella es va defendre amb un martell

L'acusat d'intentar matar la dona, amb una vena al cap producte de les ferides amb un martell d'aquella
L'acusat d'intentar matar la dona, amb una vena al cap producte de les ferides amb un martell d'aquella / À Punt NTC

La titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 d'Elx ha acordat aquest divendres l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut per agredir presumptament a la seua parella en un hospital de la ciutat després que ella donara a llum, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat (TSJCV). El detingut queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en grau de temptativa, sense perjudici d'ulterior qualificació.

Els fets van ocórrer al voltant de les 4 de la matinada de dimecres passat en una habitació de l'hospital, on la dona es recuperava després d'haver donat a llum mentre el bebé estava encara en nounats, segons fonts policials.

El personal sanitari que va acudir a l'habitació es va trobar a l'home amb un ganivet amb el qual suposadament havia ferit la dona en braços, mans, dits i en el coll, per la qual cosa va haver de ser ingressada en l'UCI. Per la seua banda, la dona hauria agredit en nou o deu ocasions a l'home amb un martell, i aquest va necessitar punts de sutura.

També et pot interessar

stats